Na nana!

Grym låt som My chemical romance har gjort. Har blivit beroende av de XD
Men just nu sitter jag så klart och lyssnar på den och surfar runt lite på nätet. Jag har sett Kommissarie späck idag och den var ok vissa scener var ju roliga. Skulle inte rekommendera den alls, de finns bättre komedier.

Har lite ångest :S vet inte om jag vill se några avsitt av dirty sanchez eller om jag ska se film på tv idag :S kommer og inget bra heller på tv gör de aldrig. Eller är det väl kommer så är de väll mitt i natten eller mitt på dagen när ma sysslar med något annat. Eller så är man bara borta när de kommer i dne tid man vill att den ska komma.

Jag och Sandra har bestämt oss för att ge varandra en julklapp och jag ahr redan beställt hennes så vår hoppas att de kommer snart. Tänkte även göra en lite pappers ask men lite glitter men måste inför skaffa de också :P.

Nu ska jag ta och kolla tablån så nu lägger jag upp MCR´s nya låt.... SO ENJOY

http://www.youtube.com/watch?v=Zm8xIo_2Aok&feature=artist

En lite uppdate från förra inlägget!




Ja, ni som läste förra inlägget vet varför jag la upp denna bilden.
Detta är var jag har gjort med mina naglar och de är inte så snygga men själva idén var cool tycker jag.

Jag började med att måla naglarna vita med nailene french manicure (är egentilgen menat till vita tippar men ingen säger att de inte kan användas åt hela nageln).
Sen målade jag en svart sträck med H.M´s produkt och den heter moonless night. Jag dutta tre droppar med H.M´s grey sky (just love the color) och till sist använde jag nailene acrylic strong base and top coat.

Detta är vad jag använde men man kan ändra till vilken färg som helt.
Jag tänker inför skaffa små smycken eller diamanter som man kan limma fast på naglen bada så att de ser lite mer snyggare ut. Jag kanske till och med bytar ut dropparna mot diamanterna iställer.

Men nu ska jag pyssla vidare med annat..


Do you like? Maybe I do.

Igår hade jag lust med att måla mina naglar. De blev inte direkt snygga men helt okej. Bara något jag hitta på för att naglarna ska se lite roliga ut.
Till julen så ska jag troligen måla naglarna som klappar, de skulle nog passa in tro jag.

Jag ska ta en bild på naglarna imorgon och lägga upp. Sen hädan efter tror jag de blir fler inlägg om naglarna :S tror jag ska pyssla med de ett tag.

Hur dagen har varit? Jo den har varit rätt lugnt. Nu väntar man bara på en film såm går 21.00

Nej nu ska jag pyssla med annat innan dess

!!?!!

Igår så träffade man först Johanna som är tjänstledig från lumpen. Måste säga att jag är stolt över henne som har kommit på vad det är hon vill göra nu efter lumpen som att utbilda sig vidare inom armen och jag måste också säga att det passar henne ganska bra.
Vi var ivf på Maddes och fika. Prata lite strunt och lite allvar sen gick vi till banken men de hade visst lite problem med systemet så vi gick vidare för att möta upp Sandra:D

Vi vandra lite på stan, sen åkte Johanna hem. Men det gjortde inte Sandra för hon följde med mig hem istället:P
Vi hade rätt kul. Vi tog en promenadis med A som somna i zulkyn (hur de nu ens stavas). Sen gjorde man lite amerikanska pannkakor.
Senare på kvällen så fixade jag först Sandras naglar, det blev lite skins avsnitt med och ett avsnitt av dirty sanchez som jag har blivit lite beroende av:P

Jag blev lite hungrig innan vi skulle sova men kunde inte gå ner för A låg och sov hos mamma och pappa. Var rädd att hundarna ska börja skälla så jag fick dricka julmust istället.
Och jag lyckades rimma åt det med.

"0,1 g fett, borde hålla magen mätt"
Ja om det var så meningen löd minns jag inte längre men både jag och Sandra fick skratt attacker.

Nu väntar man väntar jag på att dirty sanchez ska börja och sen få sova.

Blogg Time!!

Det är nog dags att bruka allvar med bloggen för Saandras skulle:P jag tror hon kommer bli glad att jag har ansträngt mig lite.

Jag är jätte trött, har vridit och vänt mig i natt sen blev man väckt tiditg så jag har inte fått sova ut än. Men jag ska ta tag med de:P
Nu ska jag bara ta det lugnt efter ett litet misskyckat bakning. Skulle baka biskvier men bottnet blev en lite plätt med grejs på.

Nej nu får Sandra bli lite glad över det lilla jag skrev. Ska försöka lägga upp bilder när jag ahr tagit några.

seeyaa

RSS 2.0