Waka Waka!!

Yes, ni har läst rätt:P lyssnar på Shakiras Waka waka just nu. Tänkte blogga lite och berätta hur mina veckor har varit.
jag har varit i sthlm i mer än en vecka sen begav man sig vidare till M i Norrköping och fick busa med A vilket var hur kul som helst och snacka om vad duktig hon är nu hon utvecklar ordföråder hela tiden :D Men jag glömmer ALDRIG när tösabiten föddes :P haha.

Har tagit lite bilder på henne men har inte lagt in de på datorn än :/ vet ej när men de kommer.

Nu på fredag ska man till Speaker´s corner med några av sommarjobbarna från L-a hem som Johanna ha fixat:P sen på lördag ska man fira Amanda som fyller jämnt :) så de blir lite fullt upp.

Ja nu är jag redan trött, ska krypa ner i sängen så seeyaa

Norrköping!!

YEAH!!! Är hos M nu i Norrköping :D har busar med A direkt när man kom till dem, hon har verkligen växt en del sen sist man sågs.
Resan hit från sthlm har varit bra faktiskt, lite soligt väder inget regn alls :D men mannen som satt bakom mig stack sprit så man hade lite tur när man inte kände av det ibland.
Men nu orkar jag inte blogga längre så seeyaa next time.

Tittut!!

Tjenixen pixen! Idag var man på stranden med C men vädret var inte riktigt varmt för att bada, så vi åkte hem, beställde pizza och såg en film och nu är kl 15,32 och solen skiner och det är rätt varmt. Så man skulle nästan ha åkt senare än tidigare.
Men har ju fått sola lite på balkongen så jag är rätt nöjd :D
Jag har även kollat lite tåg tider och buss tider till Norrköping men har inte bokat än. ska göra det i kväll så man får det gjort innan priserna höjs.

Nu ska jag njuta av solen lite till..


Stockholm!

Ja nu är man i Stockholm :D varit här i tre dagar nu. Det har varit lite p*ss väder sen man kom men man får hoppas på att de snart blir varmt igen :) vill inte bli sjuk under min vistelse på gröna lund:P.

Idag så har jag och C varit på Lidingö centrum. Har fyndat en fin mörkblå klänning och var tvungen att köpa mer mineral puder. Sen satt vi och fika på Princess och fick lite sällskap av en tjock och mysig katt. C mata katten med lite skinka från min mat eller ja hon retades lite:P bilder kommer när jag har min kamera sladd hos mig:S råka glömma den.
Men det sluta med att katten ville ha C´s glass istället men precis då började det regna så man fick bege sig vidare. Nu ska man till näset och handla lite gott, gott till ikväll så seeyaaXD


Long time :O

Tjenixen pixen!

Tyckte det var dags att uppdatera lite. Jag ska till sthlm på lördag ^^ vara där i ca 2 veckor sen beger man sig till syrran i Norrköping :D kan knappt vänta tills man får träffa A. Och jag ska besöka gröna lund för första gången haha bättre sent än aldrig:P 

Jag är snart färdig packad och hoppas att jag itne glömmer nått.
Men nu ska man dra igen. Kanske bloggar lite under tiden man är i sthlm och hos M..

RSS 2.0