Hur nervös kan man bli ens??

Ja, imorgon är de första dagen på jobbet :D jätte kul att få göra nått äntligen haha men är jätte nervös med. Så fort jag tänker på de blir jag nervös haha.
Blir jobba kväll så jag är inte hemma förrän efter 22.00 lite segt men de får gå. skulle jag inte trivas så är de till att leta nytt jobb. Men jag hoppas jag trivs. Har Daniela där med som underlättar lite.

Nu ska jag leta lite kläder tills imorgon.. CIAO

YES!!!

Jag ville bara meddela att jobbet är mitt^^ är ganska uppskruvad haha men hoppas de går bra ändå. Och det bästa är att man inte är ensam utan Daniela fick jobbet med.
Vi hade intervjun samma dag och idag fick vi jobbet. Så vi börjar redan på Ondsag kväll.

Idag lämna man även A hem till sig och så fick man mysa med O och M råka tappa en stor kyckling på Santos. Stackaren säger jag bara, han gömde sig under soffbordet och kom inte fram förrän jag och pappa skulle bege oss hem.

Nej nu ska jag mysa med lite cola och TV.

CIAO

Helt pirrit!

Jag har varit duktigt och sökt jobb. Tro det eller ej men jag har lyckats få en interjvu. de man skulle göra var att ringa för de tog inte emot mejl och vipps står man här med hjärtat upp u halsgroppen av lycka haha.
Jobbet går ut på att man ringer angående pensionen som sedan ska inbokas till möte. Och de är de som är fyllda 61 eller snart fyllda enligt sidan. Men det ska nog bli bra, meningen är att man ska lära sig och skaffa erfarenhet ifall man vill byta jobb.

Bara glad att man inte ska åka själv. Daniela fick också en interjvu efter mig. Håller tummarna på att vi kan få jobba tillsammans :D

Jag vann!!!!

Hejsan svejsan! Idag firade man systern i efterskott så man fick fixa till sig lite. Jag skulle platta håret men beslöt mig för att locka de. Jag kan nämligen locka håret med plattången med så det är 1 + tycker jag.

För att mina lockar skulle hålla länge så snurra jag ihop lock efter lock och använde de smala små klämmorna. Och jag lät det vara i ca 30 min med hårsprej till.



Kanske inte den bästa bilden, min kamera börjar nog bli sämre :( men men de får gå an. Men såhär blev de men det är inte resultatet haha. Under tiden jag väntade på att håret skulle bli kallare efter användning av plattången så passa jag på att sminka mig och fixa lite.



Jag vet det ser lite fånigt ut, var tvungen att dra igenom håret med fuktiga fingrar för att inte lockarna skulle vara så stora. Tycker det ser lite ut som en 80-tals frisyr och jag skratta rent ut sagt. Men nu några timmar efter så ser de faktist fint ut, de har avtagit lite fick dock ingen bra bild på de så de fick inte komma med.

Nu till min fina rubrik :D
Jag fick trisslott i julklapp av pappa och vann 25 kr inte mycket men jag hade ivf råd med en ny lott som jag köpte via trissen jag vann först med och på denna vann jag 75 kr gånger 2 så det är ju 150 kr alltså 6 nya triss lotter:P haha nu får man bara hoppas på att man inte blir beroende men nu funderar jag mest på om jag ska ta pengarna eller köpa 6 nya lotter. Det är en tuff fråga så vi får se hur det blir på måndag då man måste in och lämna in garantin pappret till amf. SUCKS..

Nu ska jag nörda lite runder så CIAO XD

Sömnproblem?!

Är så trött men har jätte svårt för att somna:( Just nu tittar man på world trade center och snackar med Sandra. Inte långt kvar tills mobilen ska införskaffas:P längtar som fan men får vänta ett tag till. Och till helgen kommer Camilla hem så de blir en liten tjejmiddag nästa vecka:P

Kära läsare, snälla ge mig lite tips på hur jag kan somna utan några problem alls:S måste börja vända på tiden så att man inte blir drabbad om ett jobb väl dyker upp:P

Nej, nu ska jag titta lite mer på filmen och sen hoppas på att man kan somna

Natti på er

2011!

Nu när det nya året har börjat så får jag lägga upp lite bilder på tjejmiddagen. Skulle dock göra det igår men mitt internet lagga :(

Har dock inga bilder på Daniela:( nog mest på Camilla men min kamera börja lagga ur den med och den tar itne bra bilder längre:(
Men här kommer några bilder.






Tjejmiddagen började med att jag gjorde en drink med vodka och redbull sluta med att jag drack ca 4 glas men det gör inget. Jag var duktigt som lagade tacos och gjorde typ allt + en egen vitlökssås.
Sen snacka vi i timmar innan vi gick ut som sen ledde till att vi fick åka med Camilla till stan för att hämta henes påg. Vi satt och åt på Mcdonalds tills han kom, så satt vi där lite längre för att han ville också ha lite mat.

Sen åkte vi hem till mig, det blev ok slut på dagen dels för att vi var trötta och jag fick extrem huvudvärk.
Sandra och Daniela slängde ut Camilla och hennes påg så vi kunde få gå och lägga oss. Vi somna dock inte förrän efter 3 tror jag. Det sista jag minns innan jag somna var mitt skratt attack :S gjorde värre med huvudvärken.
Dan efter så kom M med familjen ca 30 min efter att Daniela och Sandra hade åkt så de blev inte mkt vila där men det gjorde inget för jag busa lite med A och gosa med O, så min dag var rätt okej ändå.

Mitt nyår var mysigt, var hemma med mamma och brossan. Sen kom min kusin från Malmö och K och F och fira med oss. Jag fixa till mig fastän jag helst ville gå i pyjamas. Somna typ en 1 efter kl slog tolv och sov i nästan 12 timmar. Och mitt nya år börja med att jag är svin trött,,, Yeah not fun..

Nu är jag för trött för att skriva så CIAO!!!

RSS 2.0