GLAD MIDSOMMAR :D

Sitter uppe på mitt sum efter att ha ätit lite midsommars mat^^ och vräker i mig en 100 g choklad från marabou *mums* lyssnar också på Darin med låten can´t stop love. Och jag som vanligtvis inte tycker om honom tycker faktist om låten:D det var den låten han sjöng i tv under Kronprinsessans och Prins Daniels bröllops vecka:P

Ja nu är andra veckan på jobbet slutförd nu är det bara ca 5 veckor kvar^^ och till nästa helg ska man till syrran i Norrköping ^^ fast man får åka efter jag har kommit hem från jobbet:P hahaha.

Nej nu ska mer choklad ner i magen så see yaa

Hur var din dag? Jo tack, den var bra :D

Jag är inne på andra veckan på jobbet nu:D har extremt ont i axlarna och har nog några knutor som behövs masseras ut. Och vädret har varit hur skönt som helt men skulle helst ha jobbat i shorts men vi fick inga med så man får gå runt i deras svarta ny designade arbetsbyxor :(
Fast jag har haft lite tur som har kunnat stå i skuggan :D

När jag kom hem tänkte jag att jag skulle ta det lungt men ca 2 timma efter så pratade jag med Daniela och det sluta med att vi hade mysig på hennes uteplats:P sen kom hennes flickvän och voffsingen Elsa. Äntligen har man får träffa den berömda Elsa :D
Hon var hur go som helt och busig som alla andra hundar är:P Ja, vi satt i var fall ute på Danielas uteplats och pratade lite stunt och lite om studenten:P sen blev klockan så mycket att man var tvungen att åka hem :( måste man så måste man, måste jobba lite också så att man kan sitta längre en annan dag istället :D.

Men nu är jag f*n trött på att sitta här så nu pyser ja
g XD

Vitsippor

Lovely day!!

Var ett tag sen man skrev men har inte haft ork dels för att man har börjat sommarjobba och sen haft lite annat för mig.
Jag är tyvärr sjuk :( har varit det i ett par dagar nu men det börja släppa sig nu. Kunde knappt prata alls i morse men tur att det är över nu hade inte pallat med att viska hela tiden.
Vi har även firat mamma som fyllde år i torsdes och vi titta på bröllopet så ett stort grattis till Kronpinsessan Viktoria och Prinen Daniel.

Jag fick en lust i tisdes att fixa en överrasknings middag till mamma, så i torsdes tog vi ut henne till en kina resturang. Det var jätte mysigt, när mamma fick reda på att vi skulle ta utt henne försökte hon få fram var vi skulle men de gick inteXD hahaha hon bolla mellan kina resturang och en pizzeria, hahaha. Hon hade lite rätt men jag kunde inte säga att hon gissa rätt... än ivf:P

Nej nu ska jag fortsätta titta på bröllopet

Fin dag!

Idag så har jag och brodern börjat jobba^^ skönt att kunna tjäna lite pengar nu under sommaren^^
Just nu så gör jag itne ett skit för jag är så trött speciellt i fötterna :/ men det är sånt man få ta med en nypa salt^^ Och förstan var det att man fick rensa lite ogräs sen målade jag lite också^^ hoppas vädret är lika fint imorgon som den var idag.

Igår så satt jag och fixade mina naglar för att jag fick lust till de sen kände jag att de kiklades på pekfingret och när man kollar ner så kryper det en fästning :O fan vad äckligt, jag fick en sån panik och skulle mosa den men den ville inte dö så jag hutta en liten burk med lock på som jag knuffa ner den i sen hällde jag ut den i toaletten och spola.

AND now it´s over :D

Ja jag och min bror tog studenten igår. Riktigt skönt att slippa skolan men kommer sakna klassen men vem har inte gjort de när man väll splittrades? Ivar fall så när jag vakna så sa jag till lite själv "Åh skola på måndag orka" men sen slog det mig att jag aldrig kommer att komma tillbaka till skolan mer utan nu är det jobb som gäller.

Är inte inskriven på arbetsförmedlingen än men jag har ett sommarjobb i ca 2 månader så får passa på att leta samtidigt eller kanske söka in på någon utbildning. Vet inte hur jag ska göra än men det komma kanske under sommaren.

Amanda ska till Turkiet med en som heter Anna (de gick i samma klass) och hon kanske ska vara borta hela sommaren :( vilket är lite trisst för vem är de som kan baka i mitt kök när hon är borta? jo ingen. Så jag hoppas sommaren men kanske inte för fort:P haha vill kunna njuta av den också^^


Men efter allt firande igår så vill ögonlocken bara stängas så nu pyser jag iväg seeyaa

Snart gäller det :D

Ja nu är det inte långt kvar till studenten :D och idag så ska man på lärarmiddag och i morgon blir de brännbollsturnering och sen ut på kvällen. Om det inte regnar förstås men får se hur de blir med det.
Men just idag så regnar det :( jag som hoppas på fint väder. Men så länge de är fint på fredag är jag nog nöjd:)

Just nu sitter jag och bara lyssnar på lite musik så att tiden ska gå lite fortare tills man ska iväg på den där lärarmiddagen. Jag kanske kan få några blider men får se om jag tar med kameran.

Nu ska jag checka runt lite på nätet så seeyaa

JAAA :D

För en stund sen eller rättar sagt för någon minut sen ringde en utav coatharna från Landskronahem och erbjöd mig mer sommarjobb och då börjar jag så klart den 14 juni :D Riktigt glad är jag haha hoppa nästan sönder trappan på väg nerXD men f*n var härligt. Istället för att vänta i nästan en månad för att börja jobba, så börjar jag veckan efter studenten :D ME SO HAPPY.
Jag har fortfarande inte smält in de helt men snart så. Ja nu kommer jag att få åka in med brodern som också börjar då haha f*n va skönt att veta att man har något att göra och inte sitta hemma i början av "sommarlovet" fast än att de inte är de för varken mig eller brodern.

Nej nu ska kränga i mig lite kakor XD

RSS 2.0